Anticonceptie

 

 Er zijn veel verschillende soorten anticonceptie. De keus die je maakt wordt vaak beïnvloed door verschillende factoren. Factoren die mee kunnen spelen zijn bijvoorbeeld of je borstvoeding geeft, of je nog een kinderwens hebt of hoe je ervaring met eerdere vormen van anticonceptie is. Tevens is er natuurlijk ook een verschil in werking, gebruik, betrouwbaarheid en bijwerkingen. Samen met jou gaan we op zoek naar de anticonceptie die het best bij jou en je levensfase past. Anticonceptie zal dan ook tijdens de zwangerschap of kraamperiode aan bod komen.  Ook als je geen cliënt bij ons bent, ben je van harte welkom voor een anticonceptie consult.

Bij ons kan je ook terecht voor het laten plaatsen van een spiraaltje. Michelle is hiervoor opgeleid. Ze kan je adviseren over de voor- en nadelen van verschillende soorten spiralen en kan deze voor je plaatsen. Mail of bel ons voor een afspraak indien je meer informatie wilt.

 Op anticonceptie.nl kun je alvast meer lezen over alle vormen van anticonceptie. Tevens kun je hier een vragenlijst invullen om te kijken welke vormen van anticonceptie mogelijk bij je passen.