Wie zijn wij

 

Visie

Visie homepage

Persoonlijk contact

Wat je situatie ook is: de eerste keer zwanger of zwanger met ervaringen die je meeneemt. Wij houden in het hele proces, op elk moment persoonlijk en vertrouwd contact met je. Wij horen jou, leggen uit en kijken waar jij behoefte aan hebt. Kort gezegd persoonlijk contact met aandacht, samenwerking en vertrouwen in jou als persoon.

Kwalitatieve zorg

Vertrouwen in jezelf en de zorg om je heen, dat vinden wij belangrijk. Om te zorgen dat wij kwalitatieve zorg kunnen bieden zijn alle verloskundigen van Femm ingeschreven bij het kwaliteitsregister van de KNOV en laten wij ons regelmatig bijscholen. Om een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van de zorg zijn er regelmatig onderzoeken waar wij deelname voor vragen en zijn wij opleidingspraktijk voor verloskunde studenten. Als praktijk is ons doel om dichtbij, zorg voor jou aan te bieden. Zo bieden wij niet alleen standaard verloskundige zorg aan maar bieden we ook preconceptionele consulten, echo’s en anticonceptiezorg aan. Wij zullen ons de komende jaren verder blijven ontwikkelen en uitbreiden naar volledige zorg voor vrouwen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld centering pregnancy.

Passie voor ons werk

Wat ons als collega’s bindt is de passie voor ons werk. Stuk voor stuk houden we van ons werk en dat zie je terug in de zorg die we bieden. We zullen altijd net dat stapje verder kijken naar jouw wensen, angsten en krachten om je de beste geïndividualiseerde zorg te kunnen geven. We kijken ernaar uit om jullie bij te staan in de mooie momenten en steun te bieden waar nodig.

Michelle Lanters–Kooijker

Verloskundige en Echoscopist

In verband met zwangerschapsverlof zien jullie Michelle weer in December 2023!

Michelle woont samen met haar man Tom en dochter Isa in Zwolle. Michelle gaat doelgericht en ordelijk te werk. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je en kijkt waar jij behoefte aan hebt. Dit alles zorgt ervoor dat je je snel veilig en vertrouwd zal voelen bij Michelle.

BIG nummer: 799 207 606 03

3. Michelle

Fennelien van Wendel-Pleijsier

Verloskundige en Echoscopist

Fennelien woont in Genemuiden, samen met haar man Eduard en dochter Jet. Als je Fennelien zou omschrijven komen er een paar woorden direct bij je op: meelevend, toegewijd en behulpzaam. Fennelien zal alles geven om de beste zorg voor jou te krijgen en zal altijd naast je staan.

BIG nummer: 899 250 333 03

4.Fennelien

Isabelle Dolfsma-Westendorp

Verloskundige en Echoscopist

Isabelle woont samen met haar vriend Bernie in Kampen. Met veel enthousiasme voor het vak voert Isabelle haar werk uit. Je zal haar leren kennen als de energieke verloskundige die goed kijkt naar het pad dat jij wilt bewandelen en die kijkt naar wat jij hierin nodig hebt.

BIG nummer: 499 238 196 03

5. Isabelle

Noa de Weerd-van der Zee

Verloskundige

Door omstandigheden is Noa tijdelijk niet werkzaam in de praktijk.

Noa woont samen met haar man Erik Jan, zoon Aron en dochter Rachel in Hasselt.  Je zal Noa leren kennen op de praktijk en haar zachte en warme persoonlijkheid ontdekken. Noa zal altijd met je meekijken en meedenken om achter jou te staan en jou verder te helpen.

BIG nummer: 799 256 336 03

6. Noa

Inge Oegema

Assistente

Ben je al eens eerder zwanger geweest? Dan ken je onze duizendpoot Inge sowieso! Inge ondersteunt ons tijdens onze spreekuurdagen en is de spil van de praktijk.  Ze beantwoordt de telefoon, plant nieuwe afspraken voor je in en zorgt dat alles op rolletjes loopt.  Je zult haar warmte, ervaring en creativiteit gaan ontdekken op de praktijk.

7.Inge

Jentje Kuiper

Waarnemend verloskundige en Echoscopist

Jentje zal ons team de komende tijd versterken zodat jij bij ziekte, vakantie en verlof nog steeds altijd iemand voor je klaar staat zoals je van ons gewend bent!  Dit betekent dat je haar mogelijk spreekt of ziet als je komt op het spreekuur, belt met spoed, bij een bevalling of tijdens de kraamvisites. Je gaat ontdekken dat Jentje jou je keuzes te laten maken en jezelf sterk laat voelen.

BIG nummer: 599 268 575 03

8.Jentje Kuiper

Gerrinda Heres

Assistente

Gerrinda is een oude bekende. Niet meer aan het werk als verloskundige maar terug als assistente. Wat zijn we blij met deze gezellige alleskunner! Gerrinda kan je tegenkomen als je komt voor controle of je zal haar wellicht spreken als je belt met een vraag. 

9.Nel

Henriëtte de Haan-Burggraaf

Waarnemend verloskundige

Ook Henriëtte versterkt het team zodat er bij ziekte, verlof of vakantie altijd iemand voor jou klaarstaat zoals je dat van ons gewend bent. Leuk weetje: Henriëtte werkt van ons allemaal het langste als verloskundige! 

BIG nummer: 999 313 916 03

6. Noa

Ilse Snijder – Drijfhout

Verloskundige en echoscopist

Ilse komt ons team versterken. Ze is opgeleid tot verloskundige en echoscopist. Samen met haar man Nico en hun konijnen Pim en Jip woont ze in Kampen. Hier is ze ook veel te vinden in haar moestuintje. Je gaat merken dat Ilse je bij staat om vertrouwen, moed en kracht te hebben.

BIG nummer: 49928672903

Verloskundige in opleiding

 Het kan zijn dat je een verloskundige in opleiding gaat treffen tijdens je zwangerschapscontroles. Wij zullen het op social media laten weten als er een verloskundige in opleiding start. Geef het aan als je liever hebt dat wij je zwangerschapscontroles, bevalling of kraambedcontroles alleen uitvoeren, zonder de verloskundige in opleiding erbij. Dan houden wij hier rekening mee.

Wij werken samen met het Verloskundig SamenwerkingsVerband(VSV) Zwolle. Hierin werken we samen met verloskundigen, gynaecologen, kraamverzorgenden, kinderartsen, de Isala en de jeugdgezondheidszorg uit de regio, om zo de beste zorg te leveren. Het doel is om alle zorg rondom de geboorte gezond en veilig te laten verlopen en met elkaar de kwaliteit van deze zorg, de overdracht naar de diverse disciplines te waarborgen en daar waar mogelijk verder te verbeteren. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het Verloskundigen Plein. Een collectief van eerste lijn verloskundigen in de regio, verenigd in een coöperatie. We werken samen in de geboortezorg voor een optimale zorg voor de zwangere. Waarbij de wensen van onze cliënten centraal staan! Ons motto: Samenwerken bevalt beter! 

Samenwerkingen

13 vsv logo