Wie zijn wij

 

Visie

Visie homepage

Persoonlijk contact

Wat je situatie ook is: de eerste keer zwanger of zwanger met ervaringen die je meeneemt. Wij houden in het hele proces, op elk moment persoonlijk en vertrouwd contact met je. Wij horen jou, leggen uit en kijken waar jij behoefte aan hebt. Kort gezegd persoonlijk contact met aandacht, samenwerking en vertrouwen in jou als persoon.

Kwalitatieve zorg

Vertrouwen in jezelf en de zorg om je heen, dat vinden wij belangrijk. Om te zorgen dat wij kwalitatieve zorg kunnen bieden zijn alle verloskundigen van Femm ingeschreven bij het kwaliteitsregister van de KNOV en laten wij ons regelmatig bijscholen. Om een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van de zorg zijn er regelmatig onderzoeken waar wij deelname voor vragen en zijn wij opleidingspraktijk voor verloskunde studenten. Als praktijk is ons doel om dichtbij, zorg voor jou aan te bieden. Zo bieden wij niet alleen standaard verloskundige zorg aan maar bieden we ook preconceptionele consulten en echo’s aan. Wij zullen ons de komende jaren verder blijven ontwikkelen en uitbreiden naar volledige zorg voor vrouwen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld centering pregnancy en het voorschrijven van anticonceptie.

Passie voor ons werk

Wat ons als collega’s bindt is de passie voor ons werk. Stuk voor stuk houden we van ons werk en dat zie je terug in de zorg die we bieden. We zullen altijd net dat stapje verder kijken naar jouw wensen, angsten en krachten om je de beste geïndividualiseerde zorg te kunnen geven. We kijken ernaar uit om jullie bij te staan in de mooie momenten en steun te bieden waar nodig.

Michelle Lanters–Kooijker

Verloskundige en Echoscopist

Michelle woont samen met haar man Tom en dochter Isa in Zwolle. Michelle gaat doelgericht en ordelijk te werk. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je en kijkt waar jij behoefte aan hebt. Dit alles zorgt ervoor dat je je snel veilig en vertrouwd zal voelen bij Michelle.

BIG nummer: 799 207 606 03

3. Michelle

Fennelien van Wendel-Pleijsier

Verloskundige en Echoscopist

Fennelien woont in Genemuiden, samen met haar man Eduard en dochter Jet. Als je Fennelien zou omschrijven komen er een paar woorden direct bij je op: meelevend, toegewijd en behulpzaam. Fennelien zal alles geven om de beste zorg voor jou te krijgen
en zal altijd naast je staan.

BIG nummer: 899 250 333 03

4.Fennelien

Isabelle Westendorp

Verloskundige en Echoscopist

Isabelle woont samen met haar vriend Bernie in Kampen. Met veel enthousiasme voor het vak voert Isabelle haar werk uit. Je zal haar leren kennen als de energieke verloskundige die goed kijkt naar het pad dat jij wilt bewandelen en die kijkt naar wat jij hierin nodig hebt.

BIG nummer: 499 238 196 03

5. Isabelle

Noa de Weerd-van der Zee

Verloskundige

Noa woont samen met haar man Erik Jan, zoon Aron en dochter Rachel in Hasselt.  Je zal Noa leren kennen op de praktijk en haar zachte en warme persoonlijkheid ontdekken. Noa zal altijd met je meekijken en meedenken om achter jou te staan en jou verder te helpen.

BIG nummer: 799 256 336 03

6. Noa

Inge Oegema

Assistente

Ben je al eens eerder zwanger geweest? Dan ken je onze duizendpoot Inge sowieso! Inge ondersteunt ons tijdens onze spreekuurdagen en is de spil van de praktijk.  Ze beantwoordt de telefoon, plant nieuwe afspraken voor je in en zorgt dat alles op rolletjes loopt.  Je zult haar warmte, ervaring en creativiteit gaan ontdekken op de praktijk.

7.Inge

Jentje Kuiper

Waarnemend verloskundige en Echoscopist

Vanwege het zwangerschapsverlof van Fennelien en Noa kan je Jentje tegenkomen tijdens de diensten tussen juni 2022 en oktober 2022. Dit betekent dat je haar mogelijk spreekt of  ziet als je belt met spoed, bij een bevalling of tijdens de kraamvisites.

BIG nummer: 599 268 575 03

8.Jentje Kuiper

Nel Hagen-Dekker

Waarnemend verloskundige

Nel ondersteunt ons tijdens het zwangerschapsverlof van Fennelien en Noa met de spreekuren tussen juni 2022 en oktober 2022. Dit betekent dat je haar mogelijk ziet als je voor reguliere zwangerschapscontroles bij ons op de praktijk komt.

BIG nummer: 190 081 582 03

9.Nel

Verloskundige in opleiding

Op dit moment is er geen verloskundige in opleiding bij Femm. Het kan zijn dat je een verloskundige in opleiding gaat treffen tijdens je zwangerschapscontroles. Wij zullen het hier en op social media laten weten als er een verloskundige in opleiding start. Geef het aan als je liever hebt dat wij je zwangerschapscontroles, bevalling of kraambedcontroles alleen uitvoeren, zonder de verloskundige in opleiding erbij. Dan houden wij hier rekening mee.

Wij werken samen met het Verloskundig SamenwerkingsVerband(VSV) Zwolle. Hierin werken we samen met verloskundigen, gynaecologen, kraamverzorgenden, kinderartsen, de Isala en de jeugdgezondheidszorg uit de regio, om zo de beste zorg te leveren. Het doel is om alle zorg rondom de geboorte gezond en veilig te laten verlopen en met elkaar de kwaliteit van deze zorg, de overdracht naar de diverse disciplines te waarborgen en daar waar mogelijk verder te verbeteren.

13 vsv logo